Talon maalaus 

Miksi talo pitää maalata?

Talon julkisivu koostuu maalipinnasta, puuverhouksesta, rakenteista ja tuulensuojalevystä. Maalipinnan keskeinen tehtävä onkin suojata koko julkisivun rakennetta sitä kuluttavilta tekijöiltä. Lisäksi viimeistelty maalipinta antaa kodillesi kauniin ja ryhdikkään olemuksen. 


Suomessa maalipintaa kuluttavat haastavat sääolosuhteet.


Auringonvalon UV-säteilty kuluttaa ja kuivattaa puun pintaa, jolloin puu harmaantuu ja nukkaantuu.

Kostuessaan puu turpoaa ja kuivuessaan puu kutistuu. Kosteusvaihtelut aiheuttavat puuhun jännitystiloja, jolloin puu halkeilee.

Sienet ja homeet elävät kosteilla puupinnoilla. Talo kannattaakin homepestä aina ennen uutta maalikerrosta, sillä elävä sienikasvusto lahottaa puuta sekä tunkeutuu uuden maalipinnan läpi ja kuluttaa maalin pois

Suositeltu huoltomaalausväli on 10 vuotta.


Valitse toimiva maalaus

Konseptimme on toimiva, luotettava ja edullinen. Arviointikäynnillä selvitämme maalauksen tarpeen, suunnittelemme maalausurakan juuri sinulle sopivaksi ja valitsemme oikeat materiaalit kohteesi mukaan. Suoritamme työn käsityönä sovittuna ajankohtana avaimet käteen -periaatteella. Urakan valmistuttua käymme lopputuloksen yhdessä läpi sinun kanssasi ja varmistamme, että olet siihen tyytyväinen.
Pyydä tarjous!

 

myynti@maalaustoimivat.fi


Matti Silver 040 523 1850


Heikki Tölli 045 188 9661